Wilt u meer weten over
BalanZ Organisatieadvies?
Bel 0615121927
of mail info@balanzorganisatieadvies.nl
 

performancemanagement

BalanZ Organisatieadvies is specialist in het ondersteunen en adviseren van organisaties bij het verbinden van Functiewaardering en Beloningsmanagement met Performancemanagement.

Wat is performancemanagement?

Performancemanagement verbindt de ontwikkeling en resultaten van medewerkers met de ontwikkeling en resultaten van organisaties.

Performancemanagement in beweging

De sturing op resultaten en competenties wordt in toenemende mate gekoppeld aan de strategie van de organisatie. Daarbij ontstaat een geïntegreerde cyclus van strategische organisatiedoelen, afdelingsdoelen, teamdoelen en persoonlijke resultaat- en/of ontwikkelingsafspraken. Individuele resultaat en/of ontwikkelingsafspraken kunnen zowel het startpunt zijn van een meer traditionele gesprekscyclus als van E-HRM ondersteunde 360 graden methoden.

Performancemanagement in samenhang

De sturing op resultaten en competenties hangt tevens samen met het nastreven van de door de organisatie gewenste cultuur. In dit kader kunnen kernwaarden, kerncompetenties, teamcompetenties, functiecompetenties danwel individueel gerichte competenties worden geformuleerd.

Wat kan BalanZ Organisatieadvies voor u doen?

BalanZ Organisatieadvies kan adviseren en ondersteunen bij de opzet en implementatie van alle denkbare activiteiten rondom performancemanagement. Activiteiten als: